OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Esprimo Desktops


Fujitsu logo

Arbejdsstationer i Fujitsu tilbuddet er inddelt i 3 klasser af produkter under navnet Celsius, skræddersyet til de behov og budget af forskellige brugere. Dette giver mulighed for præcis udvælgelse af udstyr, der opfylder kravene og samtidig holder investeringsomkostningerne på det laveste niveau.

 

Celsius All-round standardmodeller at kunne yde effektiv og problemfri drift ved hjælp af standard kontorprogrammer og software. Mere avancerede arbejdsstationer, der opfylder højere krav til processor og grafikchip ydeevne er Advanced Celsius. Denne serie omfatter gennemprøvede og roste kundemodeller såsom Celsius M720 og Celsius M730.

 

Den bedste ydelse, som er nødvendig, når man arbejder med brugen af ​​avanceret grafik software og industrielle arbejdsstationer giver Celsius Superior. Modeller R920 og R930 er udstyret med to Intel E5 processorer.

 

Et fælles træk ved alle modeller af Fujitsu Celsius arbejdsstationer er en støjsvaghed, så det tillader en effektiv arbejde af personer i nærheden.

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
EBA National Winner Banner