Din indkøbskurv
Ordre: 0Sum: 0,00 kr
Forespørgsel: 0Sum: 0,00 kr
Loading...
Har du brug for hjælp eller råd?
Vores salgsafdeling vil meget gerne give Dem alle nødvendige informationer om:
78 73 78 40

E-mail
info at senetic dot dk


Fujitsu logo

Fujitsu er et selskab fra Japan. Det specialiserer sig i fremstilling af computerudstyr såsom supercomputere, PC'er, servere. Desuden firmaet opererer i udvikling og fremstilling af halvledere.

 

Firmaets historie går helt tilbage til perioden af 30'erne af det tyvende århundrede hvor samarbejdet med firmaet Siemens starter produktion af generatorer og elmotorer til at øge bestræbelserne i denne retning i Japan. Firmaet Fujitsu har i mange år styret udviklingen i retningen af elektronik, kommunikation og tilslutningsmuligheder som det fremgår af kommercielle telefoner, pc'er, skærme og spilkonsoller. Til sidst virksomheden nøjes med at fremstille servere, mas storage devices, tablet-pc'er, notebooks, terminaler og periferiudstyr.

 

Fijitsu- servere er et omfattende og ideel løsning til små og mellemstore virksomheder. Høj ydeevne, effektivitet af operativsystemer og rekordhøje energibesparelser opnået gennem 20 års arbejde af teamet Green IT giver kunden tillid til, at udstyret købt af ham opfylder hand vildeste forventninger.

 

De mest populære servere omfatter Primergy TX (serie Tower) og Primergy RX (serie Rack). Bred vifte af specifikationer som man kan købe hjælper med at opretholde den fulde skalerbarhed af udstyr velegnet til behovene i hardwaren i det pågældende arbejdscentrum.

 

En bred vifte af servere muligheder, der udvider individuelle systemer er virkelig store. Her kan vi finde blandt andet processorer, RAM hukommelser, harddiske, RAID styringssystemer, PCI- kort, HotPlug-strømforsyninger.

 

Firmaets tilbud også omfatter arbejdsstationer hvoraf den mest populære er CELSIUS. Disse arbejdsstationer består af højkvalitetskomponenter og det er muligt at udvide med yderligere komponenter til at øge effektiviteten af de enkelte elementer i systemet. Ideelt til anvendelser af computerstøttet teknisk design, arkitektur, el-og finansiel analyse.

 

Udsalg
Har du brug for udstyr til i går eller meget begrænset budget? Se vareudvalget i vores udsalg
Kundeservice
Ring eller skriv til os:

78 73 78 40
info at senetic dot dk
Mest populære produkter:
-34%
-28%
-35%
Forkert e-mail adresse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig ajour med. vores kampagner og nyeste produkter!
Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Mange tak! Din e-mail adresse kræver bekræftelse. Tjek din e-mail, vi har sendt dig en mail på %1$s med et bekræftigelseslink.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering