0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Fujitsu

Fujitsu logo

Fujitsu er et selskab fra Japan. Det specialiserer sig i fremstilling af computerudstyr såsom supercomputere, PC'er, servere. Desuden firmaet opererer i udvikling og fremstilling af halvledere.

 

Firmaets historie går helt tilbage til perioden af 30'erne af det tyvende århundrede hvor samarbejdet med firmaet Siemens starter produktion af generatorer og elmotorer til at øge bestræbelserne i denne retning i Japan. Firmaet Fujitsu har i mange år styret udviklingen i retningen af elektronik, kommunikation og tilslutningsmuligheder som det fremgår af kommercielle telefoner, pc'er, skærme og spilkonsoller. Til sidst virksomheden nøjes med at fremstille servere, mas storage devices, tablet-pc'er, notebooks, terminaler og periferiudstyr.

 

Fijitsu- servere er et omfattende og ideel løsning til små og mellemstore virksomheder. Høj ydeevne, effektivitet af operativsystemer og rekordhøje energibesparelser opnået gennem 20 års arbejde af teamet Green IT giver kunden tillid til, at udstyret købt af ham opfylder hand vildeste forventninger.

 

De mest populære servere omfatter Primergy TX (serie Tower) og Primergy RX (serie Rack). Bred vifte af specifikationer som man kan købe hjælper med at opretholde den fulde skalerbarhed af udstyr velegnet til behovene i hardwaren i det pågældende arbejdscentrum.

 

En bred vifte af servere muligheder, der udvider individuelle systemer er virkelig store. Her kan vi finde blandt andet processorer, RAM hukommelser, harddiske, RAID styringssystemer, PCI- kort, HotPlug-strømforsyninger.

 

Firmaets tilbud også omfatter arbejdsstationer hvoraf den mest populære er CELSIUS. Disse arbejdsstationer består af højkvalitetskomponenter og det er muligt at udvide med yderligere komponenter til at øge effektiviteten af de enkelte elementer i systemet. Ideelt til anvendelser af computerstøttet teknisk design, arkitektur, el-og finansiel analyse.

 

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser