0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Server and networking accessories

Dell logo

Fuld brug af den potentiale skalerbarhed af Dell-servere giver en uhyre bred vifte af server indstillinger - enheder, kort, tilbehør, software og vedligeholdelse, som giver mulighed for en udvidelse af servere og forbedre deres præstationer. For at give brugerne den bedste kvalitet og komfort Dell samarbejder inden for levering af komponenter og software med verdens ledere såsom Microsoft, NVIDIA og Intel.

 

Ud over de mest populære udvidelser såsom harddiske, processorer og RAM-moduler, tilbuddet omfatter fuldt ud forenelige med Dell-servere, strømforsyninger, netkort og grafik, RAID controllere og de ​​nødvendige tilbehør og kabler.

 

Til Dell servere og operativsystemet anbefales Microsoft-software - Windows Server 2008 og Windows Server 2012.

 

Servicemuligheder omfatter support pakker af forskellig varighed (3 til 5 år) og reaktionstid på Dell eksperter. Professionel hjælp med installation og brug af udstyr giver dig mulighed for at få mest ud af deres potentiale og forlænge levetiden.

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser