OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
LCD Screens

Dell logo

Dell monitorer fås i fire serier, som omfatter økonomiske produkter, faglige, avancerede og forbruger produkter. Dell tilbyder monitorer fra 17 til over 31 tommer. Høj håndværksmæssig kvalitet, elegant udseende og perfekt billede er egenskaber, der bestemmer valget af produkterne. Dell monitorer har et lavt strømforbrug.

 

E serien (økonomisk) er attraktivt prissatte produkter målrettet til private kunder, små og mellemstore virksomheder. De mest populære modeller med en diagonal på 17 og 19 tommer, som er ideel for det grundlæggende kontorarbejde.

 

P serien (professionel) er modeller designet primært til kontorarbejde. Ergonomi og effektivitet er de elementer, der var de ledende principper i udformningen af ​​disse produkter.

 

U serien (avanceret) er rettet til de mest krævende brugere, for hvem den høje billedkvalitet, farvegengivelse og størrelsen af matricen taler mest.

 

S serien (forbruger) er en serie af monitorer beregnet til krævende kunder. Fordelen ved denne serie er monitorer med tynde ramme, hvilket gør den ideel til multi-monitor konfigurationer.

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser