0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Dell Servers

Dell logo

Dell servere tilbuddet omfatter en serie af PowerEdge enheder med både tower kabinetter og tower-servere til montering i server-skabe. Towerservere tilbuddet omfatter enheder med et bredt spektrum af handling. Fra den grundlæggende, ideel som den første server til mindre virksomheder- PowerEdge T110 II-modellen, som er fuldt tilstrækkelig til at håndtere e-mail post, dele forretningsdokumenter over netværket og betjening af desktop service, op til den mest magtfulde i rækken af ​​T PowerEdge T620-server med E5-2600 processorer og kan håndtere op til 48 TB lagerplads hukommelse. Dette er et produkt, der tilbyder ydelsen og tilgængeligheden af enterprise-klasse, som takket være den mulige skalerbarhed er god i virksomheder af enhver størrelse.

 

Dell skabe-servere er blevet mærket med PowerEdge R. Endnu bredere end i tilfælde af tower-servere tillader præcist at tilpasse produktet til organisationens behov. Fra PowerEdge R210-server med en lille højde på 1U og én processor, op til 4-processors PowerEdge R920 designet til at håndtere store databaser og andre krævende applikationer, - alle enheder tilbyder de bedste indikatorer for ydeevne og tilgængelighed, energibesparelser og skalerbarhed, der tillader dem at vokse med virksomheden.

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser