Din indkøbskurv
Ordre: 0Sum: 0,00 kr
Forespørgsel: 0Sum: 0,00 kr
Loading...
Har du brug for hjælp eller råd?
Vores salgsafdeling vil meget gerne give Dem alle nødvendige informationer om:
78 73 78 40

E-mail
info at senetic dot dk


Dell logo

Dell Networking Switches er en bred vifte af energibesparende og omkostningseffektive 1GbE og 10GbE switche til formål at modernisere og anvendelse af skalerbarhed af netværksinfrastruktur.


Alle switche af N-serien er standard udstyret med Dell Networking OS 6 system. Nem opsætning ved hjælp af en automatisk konfigurator på USB giver dig mulighed for hurtigt at starte enheder uden, at skulle stoppe TFTP konfiguration, og uden tilstedeværelsen af ​​dygtige fagfolk.

 

Dell Networking N2000 switches har 24 PoE + porte og med en ekstra ekstern strømforsyning op til 48 porte. Med kombinationen af ​​12 sådanne switches i stakken, kommer vi op til 600 1GbE porte.

 

Dell Networking N3000 switches er mest effektive enheder, der understøtter 48 PoE+ porte uden at bruge ekstra energi. Stabling af 12 switche af denne serie giver dig adgang til 624 1GbE porte.

 

Til de mest krævende applikationer firmaet Dell havde forberedt switches af Networking N4000 serien, som afhængigt af model støtter fra 32 til 64 10GbE porte. Stak bestående af 12 enheder af denne type muliggør oprettelse af løsninger præget af enestående ydeevne, tilgængelighed og kapacitet, der understøtter endda 672 10GbE porte.

 

 

Udsalg
Har du brug for udstyr til i går eller meget begrænset budget? Se vareudvalget i vores udsalg
Kundeservice
Ring eller skriv til os:

78 73 78 40
info at senetic dot dk
Mest populære produkter:
-60%
-10%
-28%
Forkert e-mail adresse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig ajour med. vores kampagner og nyeste produkter!
Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Mange tak! Din e-mail adresse kræver bekræftelse. Tjek din e-mail, vi har sendt dig en mail på %1$s med et bekræftigelseslink.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering