OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Dell Networking

Dell logo

Dell Networking Switches er en bred vifte af energibesparende og omkostningseffektive 1GbE og 10GbE switche til formål at modernisere og anvendelse af skalerbarhed af netværksinfrastruktur.


Alle switche af N-serien er standard udstyret med Dell Networking OS 6 system. Nem opsætning ved hjælp af en automatisk konfigurator på USB giver dig mulighed for hurtigt at starte enheder uden, at skulle stoppe TFTP konfiguration, og uden tilstedeværelsen af ​​dygtige fagfolk.

 

Dell Networking N2000 switches har 24 PoE + porte og med en ekstra ekstern strømforsyning op til 48 porte. Med kombinationen af ​​12 sådanne switches i stakken, kommer vi op til 600 1GbE porte.

 

Dell Networking N3000 switches er mest effektive enheder, der understøtter 48 PoE+ porte uden at bruge ekstra energi. Stabling af 12 switche af denne serie giver dig adgang til 624 1GbE porte.

 

Til de mest krævende applikationer firmaet Dell havde forberedt switches af Networking N4000 serien, som afhængigt af model støtter fra 32 til 64 10GbE porte. Stak bestående af 12 enheder af denne type muliggør oprettelse af løsninger præget af enestående ydeevne, tilgængelighed og kapacitet, der understøtter endda 672 10GbE porte.

 

 

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser