0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Dell

Dell logo

Dell Computer Corporation er et amerikansk firma med international rækkevidde. Firmaet specialiserer sig i produktionen af computere og perifert udstyr. De vigtigste produkter omfatter stationære computere, servere, bærbare computere, scannere, computere-hukommelser, netbooks og andre perifert udstyr.

 

Dell blev grundlagt i 1984 og fra starten havde det sat sat på den dynamiske udvikling af både virksomheden og de mennesker, der arbejder i det. Firmaet kan opfylde menneskers drømme ved hjælp af it-teknologien. Firmaet bekymrer sig om miljøet ved at støtte alle nyskabte innovative løsninger der fremmer miljømæssige renlighed. Udvikling på den globale plan havde bidraget til åbning af kontorer på alle kontinenter. Firmaet blev en vigtig leverandør af edb-udstyr til sundhedssektoren.

 

De mest populære Dell-udstyr er:

- Servere (PowerEdge), som er ideelle til enhver virksomhed. Desuden er det muligt at montere dem både i kabinetter af tower-typen og servere-skabe. En stor fleksibilitet af konfiguration muliggør den maksimale tilpasning til enhver kunders behov. De mest kendte modeller er: R320, R420, R520.
- Printere og tonere af firmaet Dell betyder høj kvalitet af udskrifter og høj ydeevne i forhold til konkurrence firmaer. En stor pålidelighed af udstyr medførte at Dell-produkterne blev meget populære blandt kunder og anvendes ofte på regnskabskontorer, banker og andre finansielle institutioner.
- UPS strømforsyninger er innovative løsninger til at beskytte enheder mod strømsvigt i elnettet. Bevaring af strømtilførsel i nødsituationer øger sikkerheden af data, der behandles og opbevares på serverene.

 

En bred vifte af servere-modeller skaber en universal mulighed for den optimale tilpasning til individuelle kunder samt erhvervskunder og firmaer. Her finder vi harddiske, RAM, netværkskort, støtteskinner og ventilatorer.

 

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser