Din indkøbskurv
Ordre: 0Sum: 0,00 kr
Forespørgsel: 0Sum: 0,00 kr
Loading...
Har du brug for hjælp eller råd?
Vores salgsafdeling vil meget gerne give Dem alle nødvendige informationer om:
78 73 78 40

E-mail
info at senetic dot dk


Dell logo

Dell Computer Corporation er et amerikansk firma med international rækkevidde. Firmaet specialiserer sig i produktionen af computere og perifert udstyr. De vigtigste produkter omfatter stationære computere, servere, bærbare computere, scannere, computere-hukommelser, netbooks og andre perifert udstyr.

 

Dell blev grundlagt i 1984 og fra starten havde det sat sat på den dynamiske udvikling af både virksomheden og de mennesker, der arbejder i det. Firmaet kan opfylde menneskers drømme ved hjælp af it-teknologien. Firmaet bekymrer sig om miljøet ved at støtte alle nyskabte innovative løsninger der fremmer miljømæssige renlighed. Udvikling på den globale plan havde bidraget til åbning af kontorer på alle kontinenter. Firmaet blev en vigtig leverandør af edb-udstyr til sundhedssektoren.

 

De mest populære Dell-udstyr er:

- Servere (PowerEdge), som er ideelle til enhver virksomhed. Desuden er det muligt at montere dem både i kabinetter af tower-typen og servere-skabe. En stor fleksibilitet af konfiguration muliggør den maksimale tilpasning til enhver kunders behov. De mest kendte modeller er: R320, R420, R520.
- Printere og tonere af firmaet Dell betyder høj kvalitet af udskrifter og høj ydeevne i forhold til konkurrence firmaer. En stor pålidelighed af udstyr medførte at Dell-produkterne blev meget populære blandt kunder og anvendes ofte på regnskabskontorer, banker og andre finansielle institutioner.
- UPS strømforsyninger er innovative løsninger til at beskytte enheder mod strømsvigt i elnettet. Bevaring af strømtilførsel i nødsituationer øger sikkerheden af data, der behandles og opbevares på serverene.

 

En bred vifte af servere-modeller skaber en universal mulighed for den optimale tilpasning til individuelle kunder samt erhvervskunder og firmaer. Her finder vi harddiske, RAM, netværkskort, støtteskinner og ventilatorer.

 

Udsalg
Har du brug for udstyr til i går eller meget begrænset budget? Se vareudvalget i vores udsalg
Kundeservice
Ring eller skriv til os:

78 73 78 40
info at senetic dot dk
Mest populære produkter:
-12%
-14%
-83%
Forkert e-mail adresse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig ajour med. vores kampagner og nyeste produkter!
Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Mange tak! Din e-mail adresse kræver bekræftelse. Tjek din e-mail, vi har sendt dig en mail på %1$s med et bekræftigelseslink.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering