OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Transceivers

Cisco Logo

Cisco løbende opdaterer sine netværksinfrastrukturer produkter ved at tilpasse de voksende krav til kunder og industriens standarder vedrørende hovedsageligt hastigheden på dataoverførsel. Konsekvensen af ​​dette er den brede vifte af transceivere med en kapacitet på 10, 40 og 100 GB, der opfylder kravene angivet i IEEE 802.3ba aftale fra juli 2010.

 

Cisco transceivere er designet og konstrueret således, at de opretholder fuld kompatibilitet med andre Cisco platforme. De er også kompatible med branchens standard multi-source-aftaler. Disse elektroniske anordninger er de grundlæggende afsender-modtager netværkskomponenter, der øger fleksibiliteten af ​​enhedens konfiguration inden for en given hardware struktur.

 

Cisco tilbuddet omfatter et bredt udvalg af Cisco transceivere med forskellige egenskaber med hensyn til hastighed, rækkevidde, understøttede protokoller og understøttede medier. Disse enheder understøtter Ethernet, Sonet/SDH og Fibre Channel-applikationer. Fuldt samarbejde med alle switches og routere, Cisco produktion.

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser