0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Cisco Wireless Lan


Cisco Logo

Produktsortimentet til at bygge trådløse netværker af Cisco omfatter løsninger til både til brug inde i bygninger og i åbne rum, hvilket giver en stabil og hurtig netadgang.

 

I kontorprogrammer ideel er den populære og økonomiske AIR-SAP1602I-E-K9 model, som giver dig mulighed for at overføre data med en maksimal hastighed på 300 Mbit/s. Nem integration med eksisterende netværk, lave omkostninger, og energistyring i overensstemmelse med PoE standarden gør denne model et godt valg for små applikationer. Kunder med behov for større netværk bør gøre sig bekendt med en række Access Points 2600, 3500, 3600 og 3700.

 

I udendørs applikationer i krævende omgivelser, hvor elektronisk udstyr udsættes for farer såsom ugunstige vejrforhold, høje temperaturer og forurening er ideelle enheder af Cisco Aironet 1530, 1550 og 1552S, der giver brugere højhastighed trådløs adgang til applikationer og netværksressourcer.

Mest populære produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
EBA National Winner Banner