0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Chia Hardware
Cisco Switche


Cisco Logo

Switches er en af ​​de grundlæggende byggesten til netværksarkitektur med høje standarder baseret på Cisco-enheder. Selskabets tilbud omfatter materiel konstrueret til at opfylde kravene på nøgleområder - høj oppetid og gennemløb, som er ansvarlige for udførelsen og tilfredshed af brugere på netværket. Vægten blev også lagt på energieffektivitet, vitalitet og fleksibilitet i konfiguration og netværk ekspansion.

 

Ved brug af Nexus-serien enheder (netværk kerne switches) og Catalyst (herunder modulære afbrydere af 4500 og 6500 serien), kan du oprette skalerbar og fleksibel netværk, der nemt kan vokse med virksomheden. Hurtige ændringer i teknologien understøttes af Virtual Switching System og StackWise Plus.

 

Cisco tilbuddet inden for switchere omfatter mere end 3.500 produkter, hvoraf nogle er modulære løsninger til at skabe vilkårlige strukturer. Denne brede vifte af produkter er garanti for, at de vil passe perfekt til behovene i de enkelte netværk.

Mest populære produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
EBA National Winner Banner