Din indkøbskurv
Ordre: 0Sum: 0,00 kr
Forespørgsel: 0Sum: 0,00 kr
Loading...
Har du brug for hjælp eller råd?
Vores salgsafdeling vil meget gerne give Dem alle nødvendige informationer om:
78 73 78 40

E-mail
info at senetic dot dk


Cisco Logo

Switches er en af ​​de grundlæggende byggesten til netværksarkitektur med høje standarder baseret på Cisco-enheder. Selskabets tilbud omfatter materiel konstrueret til at opfylde kravene på nøgleområder - høj oppetid og gennemløb, som er ansvarlige for udførelsen og tilfredshed af brugere på netværket. Vægten blev også lagt på energieffektivitet, vitalitet og fleksibilitet i konfiguration og netværk ekspansion.

 

Ved brug af Nexus-serien enheder (netværk kerne switches) og Catalyst (herunder modulære afbrydere af 4500 og 6500 serien), kan du oprette skalerbar og fleksibel netværk, der nemt kan vokse med virksomheden. Hurtige ændringer i teknologien understøttes af Virtual Switching System og StackWise Plus.

 

Cisco tilbuddet inden for switchere omfatter mere end 3.500 produkter, hvoraf nogle er modulære løsninger til at skabe vilkårlige strukturer. Denne brede vifte af produkter er garanti for, at de vil passe perfekt til behovene i de enkelte netværk.

Udsalg
Har du brug for udstyr til i går eller meget begrænset budget? Se vareudvalget i vores udsalg
Kundeservice
Ring eller skriv til os:

78 73 78 40
info at senetic dot dk
Mest populære produkter:
-67%
-11%
-63%
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder
Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.
Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering