OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Cisco Small Business

Cisco Logo

Cisco støtter firmaer af enhver størrelse, giver høj kvalitet hardware og software til netværksinfrastrukturer og sikrer behageligt brug. Cisco Small Business kategorien omfatter produkter såsom routere, switches, IP-telefoner, trådløse netværk, sikkerhedsløsninger til at reagere på behovene i små og mellemstore virksomheder og samtidig opretholder fuld funktionalitet og giver mulighed for nem ekspansion af netværk med udvikling af virksomheder - er karakteristisk for alle Cisco-produkter.

 

De mest populære produkter blandt kunderne af denne størrelse er mobile business klasse telefoner SPA 303 (understøtter 3 linjer) og SPA 504G (4 linjer), RV042 VPN Router, Switche af Small Business 200 serien ved den hyppigst valgte model SG200-26, der tilbyder en meget høj båndbredde wireless-N Access Point med PoE.

 

Sikkerheden i netværk oprettet af kunderne oftest overvåget af en Cisco SA520 firewall, som giver mulighed for nemt at styre adgang til virksomhedens data og personale aktivitet.

 

Brugerne har også en tillid til software, der sikrer sikkerheden i brugen af ​​netværk - Cisco ProtectLink Web og Cisco PIX Firewall Software.

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser