0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Cisco Routere


Cisco Logo

Cisco routere overholder gældende krav, der stilles af de kunder, der venter på at få deres netværk håndteret af multimedie materialer af enhver art. Oftes valgte modeller af Cisco routere er Cisco 1921 Cisco og Cisco 881 Ethernet Sec Router - den mest populære model 880 Series ISR.

 

Cisco 1921 er en platform til at bygge web-ISR G2, der udgør en ny kvalitet i routing, og vigtigst giver mulighed for nem tilpasning af nettet til de skiftende behov i organisationen. Det giver en høj komfort kommunikation i virksomheden, tilvejebringer den nødvendige infrastruktur til transmission af data af enhver art, herunder tale, video og deling af software og applikationer. Ligesom andre Cisco routere opfylder PoE kravene og er udstyret med et nyt system til overvågning af energiforbrug.

 

Cisco 881 Ethernet Security Router er en enhed designet til at give sikker overførsel af data-og talekommunikation for virksomhederne. Sammen med de andre modeller af 880 ISR serien skaber produkter, der opfylder kravene i virksomheder af alle størrelser.

Mest populære produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
EBA National Winner Banner