Din indkøbskurv
Ordre: 0Sum: 0,00 kr
Forespørgsel: 0Sum: 0,00 kr
Loading...
Har du brug for hjælp eller råd?
Vores salgsafdeling vil meget gerne give Dem alle nødvendige informationer om:
78 73 78 40

E-mail
info at senetic dot dk


Cisco Logo

Cisco IP-telefoni tilbuddet indeholder omfattende løsninger, der inkluderer hardware-og softwareløsninger. For at levere stemme-tjenester til Cisco IP-telefoner er ansvarlig Cisco CallManager Express softwaren integreret med Cisco IOS. CCME er en billig, pålidelig og feature-rige værktøj, der giver dig mulighed for at betjene op til 240 brugere.

 

Blandt de mest populære modeller af Cisco IP-telefoner er CP-7942G og CP-6921. Cisco UC Phone 7942G er en enhed designet til brugere, der understøtter et stort antal opkald, såsom ansatte i forretningsenheder og kundeservice. Høj kvalitet LCD display giver mulighed for brug af XML-applikationer.

 

Cisco UC Phone 6921 modellen understøtter 2 linjer og er udstyret med et full- duplex-system, der er udstyret med en Deep Sleep option, der giver dig mulighed for at opretholde høje energibesparelser.

 

Cisco ilbuddet omfatter også et komplet sortiment af tilbehør og udvidelsesmoduler for udstyr, software til at styre alle aspekter af telefonopkald i virksomheden (f.eks Cisco Unity Express for voice mail), og integration med eksterne software som Microsoft Office eller Lync.

Udsalg
Har du brug for udstyr til i går eller meget begrænset budget? Se vareudvalget i vores udsalg
Kundeservice
Ring eller skriv til os:

78 73 78 40
info at senetic dot dk
Mest populære produkter:
-8%
-51%
-12%
Forkert e-mail adresse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig ajour med. vores kampagner og nyeste produkter!
Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Mange tak! Din e-mail adresse kræver bekræftelse. Tjek din e-mail, vi har sendt dig en mail på %1$s med et bekræftigelseslink.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering