OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Cisco IP telefoni

Cisco Logo

Cisco IP-telefoni tilbuddet indeholder omfattende løsninger, der inkluderer hardware-og softwareløsninger. For at levere stemme-tjenester til Cisco IP-telefoner er ansvarlig Cisco CallManager Express softwaren integreret med Cisco IOS. CCME er en billig, pålidelig og feature-rige værktøj, der giver dig mulighed for at betjene op til 240 brugere.

 

Blandt de mest populære modeller af Cisco IP-telefoner er CP-7942G og CP-6921. Cisco UC Phone 7942G er en enhed designet til brugere, der understøtter et stort antal opkald, såsom ansatte i forretningsenheder og kundeservice. Høj kvalitet LCD display giver mulighed for brug af XML-applikationer.

 

Cisco UC Phone 6921 modellen understøtter 2 linjer og er udstyret med et full- duplex-system, der er udstyret med en Deep Sleep option, der giver dig mulighed for at opretholde høje energibesparelser.

 

Cisco ilbuddet omfatter også et komplet sortiment af tilbehør og udvidelsesmoduler for udstyr, software til at styre alle aspekter af telefonopkald i virksomheden (f.eks Cisco Unity Express for voice mail), og integration med eksterne software som Microsoft Office eller Lync.

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser