0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Cisco

Cisco Logo

En amerikansk verdens førende leverandør inden for netværk, der ændrer måden, hvorpå mennesker skaber forbindelse, kommunikerer og samarbejder. Firmaet specialiserer sig i netværk enheder såsom switche (netværk omformere), firewall, voise gates, trådløse netværk udstyr, IP telefoner, der bruges i VOIP.

 

Perfektionen af komponenterne, som mærket Cisco bruger sætter virksomhedens produkter som en førende model for andre konkurrence firmaer, der kæmper for netværksmarkeder rundt om i verden. Innovative løsninger, intelligente styringssystemer samt en optimal virkningsrækkevidde og funktionalitet er de hovedegenskaber, som kunderne forventer. En bred vifte af produkter sikrer en perfekt pasform til kundernes behov og fejlfri funktionalitet vandt hjerter af både enkeltpersoner og store virksomheder og selskaber.

 

Netværk switche og routere af mærket Cisco tilbyder en maksimal justering, meget stor ydeevne samt sikkerhed, komfort og brugervenlighed. Et stort udvalg af forskellige modeller muliggør en hurtig konfiguration og nem styring af enheden.

 

Firewalls af mærket Cisco anses for at være blandt de mest pålidelige på markedet. Baseret på en modulær platform muliggør en perfekt skalering af enheder til sikkerhedskravene i de enkelte netværk og differentiering af de anvendte metoder øger sikkerheden for de data i systemet.

 

Kendte produkter er også IP telefon løsninger blandt andet VOIP, som kan betydelig formindske omkostningerne af telefonsamtaler. Avancerede modeller af telefoner med skærme, konference- stationer, videotelefoner, strømforsyninger og mange andre elementer sikrer en ideel kvalitet af forbindelser tilpasset til behovene af hver enkelt bruger.

 

Cisco enheder nylig kaldt et synonym af internettet i mange år vinder massevis af tilfredse kunder. De anvendes til opførelse og udvidelse af mange web-baserede løsninger, nu i attraktive lave priser.

 

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser