0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Tilbehør UPS APC

APC logo

Et bredt udvalg af tilbehør til at støtte arbejdet af APC strømforsyninger tillader dem optimal brug, nem at administrere og længere levetid for udstyret. Management Cards til UPS strømforsyninger af APC letter overvågning og kontrol af de hørende netværksenheder. For at  styre kan man bruge webbrowser, SNMP protocol eller kommando linie. Til management Cards hører PowerChute software i Network Shutdown versionen.

 

APC sortiment omfatter industrielle kabinetter af NetShelter familien opdelt i tre serier af produkter. NetShelter SX er moderne IT kabinetter med fremragende afkøling, strømforsyning, udstyr overvågning og distribution af ledninger. NetShelter SV er et mere økonomisk produkt linje, der tilbyder på samme tid tilstrækkeligt høje standarder for kvalitet og ydeevne. I betragtning af de kontorer og små virksomheder, hvor der ikke er mulighed for at adskille et separat rum til IT-udstyr er NetShelter CX serien. Disse IT kabinetter ser ud som almindelige kontormøbler, meget let at installere, takket være den perfekte støjdæmpning, der sikrer komfort i nærheden af de placerede enheder.

 

For hvert produkt af Back-UPS og Smart-UPS serien APC giver mulighed for at købe til en fantastisk pris med garanti forlængelse.

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser