Din indkøbskurv
Ordre: 0Sum: 0,00 kr
Forespørgsel: 0Sum: 0,00 kr
Loading...
Har du brug for hjælp eller råd?
Vores salgsafdeling vil meget gerne give Dem alle nødvendige informationer om:
78 73 78 40

E-mail
info at senetic dot dk


APC logo

Et bredt udvalg af tilbehør til at støtte arbejdet af APC strømforsyninger tillader dem optimal brug, nem at administrere og længere levetid for udstyret. Management Cards til UPS strømforsyninger af APC letter overvågning og kontrol af de hørende netværksenheder. For at  styre kan man bruge webbrowser, SNMP protocol eller kommando linie. Til management Cards hører PowerChute software i Network Shutdown versionen.

 

APC sortiment omfatter industrielle kabinetter af NetShelter familien opdelt i tre serier af produkter. NetShelter SX er moderne IT kabinetter med fremragende afkøling, strømforsyning, udstyr overvågning og distribution af ledninger. NetShelter SV er et mere økonomisk produkt linje, der tilbyder på samme tid tilstrækkeligt høje standarder for kvalitet og ydeevne. I betragtning af de kontorer og små virksomheder, hvor der ikke er mulighed for at adskille et separat rum til IT-udstyr er NetShelter CX serien. Disse IT kabinetter ser ud som almindelige kontormøbler, meget let at installere, takket være den perfekte støjdæmpning, der sikrer komfort i nærheden af de placerede enheder.

 

For hvert produkt af Back-UPS og Smart-UPS serien APC giver mulighed for at købe til en fantastisk pris med garanti forlængelse.

Udsalg
Har du brug for udstyr til i går eller meget begrænset budget? Se vareudvalget i vores udsalg
Kundeservice
Ring eller skriv til os:

78 73 78 40
info at senetic dot dk
Mest populære produkter:
-31%
-35%
-34%
Forkert e-mail adresse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig ajour med. vores kampagner og nyeste produkter!
Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Mange tak! Din e-mail adresse kræver bekræftelse. Tjek din e-mail, vi har sendt dig en mail på %1$s med et bekræftigelseslink.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering