OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Other devices and accessories

APC logo

Smart-UPS strømforsyninger af firmaet APC er en løsning designet til at beskytte sikkerheds og computernetværk i virksomheder, serverrum og datacentre. Beskyttelse af særlig følsomme data og dyrt, specialudstyr kræver at APC strømforsyninger opfylder de højeste standarder for kvalitet og produktivitet.

 

Stort udvalg af Smart-UPS giver dig mulighed for at vælge den passende løsning til din virksomheds behov fra grundmodeller, standard og forlænget drift til de mest krævende applikationer. Standard modeller er i øjeblikket den mest populære løsning i verden, som bruges til at arbejde med servere og storage.

 

Ydeevne, funktionalitet og power backup af enheder kan forbedres ved ekstra batterier, tilbehør og ved brug af specialiseret software af PowerChute til at overvåge arbejde, kontrol og optimering af ydeevnen fo APC strømforsyninger.

 

De mest populære modeller af Smart-UPS er SMT1500I og SURTD5000RMXLI.

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser