Din indkøbskurv
Ordre: 0Sum: 0,00 kr
Forespørgsel: 0Sum: 0,00 kr
Loading...
Har du brug for hjælp eller råd?
Vores salgsafdeling vil meget gerne give Dem alle nødvendige informationer om:
78 73 78 40

E-mail
info at senetic dot dk


APC logo

Back-UPS APC strømforsyninger er en global leder inden for sikkerhed og forsyning af elektroniske enheder. Back-UPS-serien er designet til hjemme-og kontorbrug. Strømforsyninger giver beskyttelse af enheder i tilfælde af spændingsfald, overspænding, og også giver batteristrøm under tab af ekstern strømforsyning, der giver mulighed for sikker nedlukning af udstyr uden tab af data og beskadigelse af hardware. Kundernes tillid vinder både gulv modeller, såsom APC Back-UPS 400 og anbragt i et hus af tower typen - APC Back-UPS 320 og 350.

 

Back-UPS Pro serien er strømforsyninger af højere klasse udstyret med flere yderligere funktionaliteter i modsætning til standard udgave. De er udstyret med et LCD-display til nem betjening, automatisk spændingsregulering og løsninger, der reducerer energiforbruget og runtime batteriets levetid er blevet forlænget. Det er muligt at administrere Back-UPS Pro strømforsyninger ved hjælp af PowerChute software, som giver mulighed for at opnå deres optimal ydelse.

 

De hyppigst valgte Back-UPS Pro modeller omfatter Back-UPS Pro 550, Back-UPS Pro 900 og den bedste i familien-Back-UPS Back-UPS Pro 1500.

Udsalg
Har du brug for udstyr til i går eller meget begrænset budget? Se vareudvalget i vores udsalg
Kundeservice
Ring eller skriv til os:

78 73 78 40
info at senetic dot dk
Mest populære produkter:
-14%
-10%
-60%
Forkert e-mail adresse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig ajour med. vores kampagner og nyeste produkter!
Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Mange tak! Din e-mail adresse kræver bekræftelse. Tjek din e-mail, vi har sendt dig en mail på %1$s med et bekræftigelseslink.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering