0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
APC

APC logo

APC (American Power Conversion Corporation) er et verdensklasse producent af uafbrudte  systemer af energiforsyning (UPS - Uninterruptible Power Supply). De vigtigste produkter omfatter elektroniske enheder for at beskytte centrale udstyr fra overspænding og magt udsving, samt udstyr designet til at give backup strøm i nødsituationer.

 

Firmaet APC historie begynder i 1981, da ingeniører på MIT (Massachusetts Institute of Technology) begyndte at arbejde på en regering projekt til at bruge solenergi. Efter afslutningen af projektet i 1984 firmaet startede med at producere UPS-udstyr.

 

Firmaet APC er kendt for høje kvalitets standarder, udvikling af teknologi og innovative løsninger for at opretholde kontinuiteten af netværkssystemer af den kritiske betydning (NCPI).

 

Tilbuddet omfatter hovedsageligt Back-UPS-enheder, som bruges for det meste derhjemme og i små virksomheder. Dette er en grundlæggende serie af sikkerhedsanordninger. Enhederne af denne serie har en periodisk selvtest , som muliggør tidlig påvisning af ændringer i batteriet. Dette giver mulighed for at opdage eventuelle skader på batteriet og træffe forebyggende foranstaltninger på meget kort tid.

 

Men for større virksomheder anbefales enheder af Smart-UPS gruppen. Opretholdelse af energi i tilfælde af strømsvigt i større virksomheder kan have en betydelig effekt på vedligeholdelse af produktionsprocessen eller i fælles arbejde for mange mennesker. De mest populære modeller i dette tilbud omfatter : serien SMT og SUA og serien Surt og SURTD.

 

Firmaet APC også tog sig af en bred vifte af tilbehør til deres enheder blandt andet batteri -systemer i blisterpakninger eller stikdåser.

 

APC UPS-enheder er ideelle til brug i computernetværker, hvor de giver beskyttelse for servere, routere og switche. Maksimal pålidelighed og ydeevne af de enkelte modeller vil tilfredsstille enhver form for behov for at beskytte udstyret.

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser